fbpx

Järjestyksenvalvoja (30h/vko) (Haku päättynyt)

247 Hämeen Turvapalvelu Oy tuottaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita ammattimaisesti ja joustavasti Pirkanmaalla, toimialueemme on Nokia, Tampere, Pirkkala ja Ylöjärvi. Palveluihimme kuuluu mm. hälytysvalvonta, piirivartiointi sekä turvallisuustekniikka, joista koostamme kunkin asiakkaamme tarpeisiin sopivat kokonaisratkaisut.

Etsimme Hämeen Turvapalvelulle järjestyksenvalvojaa leirintäalueelle Nokian ja Ylöjärven alueelle. Työnkuvasi pitää sisällään leirintäalueella tapahtuvaa järjestyksenvalvontaa sekä yleistä asiakaspalvelua. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä on aito kiinnostus ja motivaatio työtehtävää kohtaan. Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, reipas ja joustava. Järjestyksenvalvojakortti tulee olla voimassa ja oman auton käyttömahdollisuus on lähes pakollinen työpaikan sijainnin puolesta. Työtä on ilta-aikaan aamun pikkutunneille saakka. Työ jatkuu elokuun puoliväliin saakka. 

 

Toivomme Sinulta:

- Voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Oman auton käyttömahdollisuutta

 

Tarjoamme Sinulle:

- Monipuoliset työtehtävät mukavassa työympäristössä

- Mahdollisuuden saada tärkeää työkokemusta

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Työtunteja 30 h viikossa

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pikimmiten tai soita itsesi töihin. Lisätietoja saat Henkilöstöpalvelu Heimosta heimopäällikkö Mikko Heinolta mikko.heino@hpheimo.fi 044 777 5105.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.