fbpx

Lasiasentaja Pääkaupunkiseudulle (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme korjaus- ja lasituspalveluun erikoistuneeseen asiakasyritykseemme pääkaupunkiseudulle motivoitunutta

  • LASIASENTAJAA

Työnkuvasi muodostuu monipuolisesti erilaisista lasiasennus- ja korjaustöistä mm. perinteiset ikkuna ja tuulilasiprojektit sekä laajemmat projektiratkaisut. Pääset asentamaan lasikatteita, -seiniä ja -kaiteita, erilaisia ikkunoita sekä kotien lasiratkaisuja. Vaihtuvat työkohteet ja erilaiset lasielementit tuovat sopivassa suhteessa työhösi monipuolisuutta ja haasteellisuutta.

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta lasi- ja/tai ikkuna-asennuksista.
  • Aitoa kiinnostusta tehtävään
  • omatoimisuutta
  • hyvää fyysistä kuntoa

Työhön perehdytetään ja palkkaus tehtävässä on kilpailukykyinen ja muodostuu pitkälti aikaisemman kokemuksesi perusteella.Työturvallisuuskortti, B-ajokortti sekä hyvä suomenkielen taito vaaditaan. Työ on päivätyötä klo 8-16. Pääasiassa työtä tehdään PK-seudulla. Työ alkaa 6 kuukautta kestävänä vuokratyösuhteena, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

Olisitko sinä etsimämme henkilö ? Hae tehtävää ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Mari Heino, mari.heino@hpheimo.fi puh. 044 777 5108.