fbpx

IT Lähitukiasiantuntija, Printcom Center Oy (Haku päättynyt)

Olemme suomalainen vahvassa kasvussa oleva yksityisomisteinen IT-palvelutalo. Olemme ylpeitä kasvustamme: liikevaihtomme vuonna 2021 oli 28 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 90 ammattilaista. Meillä on toimipisteet Espoossa, Lahdessa, Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa, Porvoossa, Seinäjoella ja Kokkolassa. Unelmamme on olla asiakkaidemme halutuin ICT-alan myynti- ja palveluorganisaatio. Tavoitteenamme on kasvaa tulevina vuosina 50 miljoonan euron liikevaihtoluokkaan ja työllistää noin 150 ICT-alan asiantuntijaa. Tärkein voimavaramme kasvun toteuttamisessa on henkilöstömme. Haluamme olla alueemme ja toimialamme halutuin työpaikka, jossa on hyvä tekemisen meininki. Panostamme erityisesti hyvään henkilöjohtamiseen ja sitä kautta jokaisen työntekijämme hyvinvointiin. Haluatko olla asiakkaidemme arjen sankari? Liity joukkoomme.

Printcom - Ajankohtaista

Etsimme asiakkaallemme Printcom Center Oy:lle Espooseen

IT Lähitukiasiantuntija

vakituiseen työsuhteeseen

 

Asiakastyytyväisyytemme on erinomaista tasoa, tavoitteemme on rakentaa asiakkaillemme Suomen parhaat IT palvelut. Toimipaikkana tehtävässä on Espoo. Toimialueena pääkaupunkiseutu. Työssä on etätyömahdollisuus.

Toimit Printcomissa osana palvelutuotantotiimiä, pääasiallisena tehtävänäsi ratkaista asiakkaiden palvelupyyntöjä ja osallistua asiakashankkeisiin. Pääset työssä tapaamaan ihmisiä ja auttamaan heitä IT ongelmatilanteissa. Pääosa palvelupyynnöistämme pystytään ratkaisemaan etänä, mutta on tilanteita jolloin lähituki on välttämätöntä.

Sinut perehdytetään tehtäviin ja saat avuksesi pidempään talossa toimineita asiantuntijoita. Voit olla uraasi aloitteleva, tai IT alalla pidempään toiminut asiantuntija. Toimit tiiviissä yhteistyössä palvelutuotannon, projektitoimiston ja myynnin kanssa.

Me Printcomilla panostetamme työntekijöiden hyvinvointiin, ja meillä omaan työhön pääsee vaikuttamaan. Meillä myös urakehitys on enemmän kuin mahdollisuus, useat asiantuntijamme ovat kehittyneet urallaan yhä haastavampiin tehtäviin. Printcom on voimakkaasti kasvava Suomalainen, yksityisomisteinen IT palveluyritys.

Odotuksemme sinulta:

 • Asiakaspalvelutaitoja; asiakkaan ymmärrystä sekä kyky puhua asiakkaille
 • Organisointi ja priorisointitaitoja
 • Teknisten asioiden ymmärtämistä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Halua toimia nopeatempoisessa moniasiakasympäristössä

 

Eduksi tehtävässä on perustason osaaminen:

 • Verkkoympäristöt
 • Palvelimet
 • Mac laitteet

 

Tarjoamme sinulle:

 • mahdollisuuden kehittyä urallasi ja päästä etenemään vaativampiin työtehtäviin
 • työntekijöiden hyvinvointiin panostavan työnantajan; kattavan työterveyshuollon ja henkilöstöetuohjelman
 • alan parhaat työkalut
 • erinomaisen asiantuntijatiimin ja esihenkilön tuen

Olet motivoitunut, yrittäjähenkinen ja elämässä eteenpäin pyrkivä. Omaksut uusia asioita nopeasti ja käytät mobiililaitteita sujuvasti.

Hallitset Windows työasemaympäristön, pystyt etsimään ratkaisun ongelmiin oma-aloitteisesti. Tukea saat tarvittaessa muulta tiimiltä - yksin ei tarvitse jäädä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haku päättyy heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi