fbpx

Autovuokraamon työntekijä (Haku päättynyt)

Vuokraus Hyypiä Oy on osa Hyypiä konsernia. Organisaatiosta löytyy liki 20 vuoden kokemus vuokraus-, muutto- ja logistiikkapalveluiden saralta. 

Haemme vakituista AUTOVUOKRAAMON TYÖNTEKIJÄÄ Lahteen!

Työ alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Lahdessa. Työskentelet 20-40h viikossa. Tehtävä on pääasiassa kokoaikainen.

Tehtävässä pääset käyttämään järjestelmiä ja työskentelemään autovuokraamon asiakaspalvelussa. Huolehdit autojen yleissiisteydestä ja toimivuudesta. Varmistat, että vuokra-autot ovat siistejä ja käyttökelpoisia seuraavaa kuljettajaa varten. Tarvittaessa viet autoja huoltoon.

Voit olla jo kokenut konkari tai vasta urasi alussa. Autoalan koulutusta ei edellytetä, tärkeintä on että autot ovat lähellä sydäntäsi.

Olet etsimämme tekijä, mikäli sinulta löytyy...

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- B-kortti

- Olet tarkka työsi jäljestä ja haluat saada jotain konkreettista aikaiseksi

- Motivaatiota ja halukkuutta oppia lisää autojen vuokraamisesta

- Hyvät ATK-taidot ja sujuva englannin kielitaito

Työt alkavat vakituisena Henkilöstöpalvelu Heimo Oy:n kautta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo, melissa.virtanen@hpheimo.fi puh. 044 777 5115 .

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.