fbpx

Autonkuljettaja / kunnossapitäjä (Haku päättynyt)

Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla.

Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille 

AUTONKULJETTAJA / KUNNOSSAPITÄJÄÄ


Työ on vakituinen. Tule mukaan tekemään laatutyötä hyvässä, reilussa porukassa. 

Työ on monipuolinen, siihen kuuluu tavarankuljettamista ja puusepän koneiden kunnossapitoa. Tehtävässä pärjäät, kun omaat teknistä ymmärrystä, oikean asenteen ja motivaation sekä aitoa kiinnostusta puualaan. 

Olethan oma-aloitteinen, tarkka ja osaat ottaa myös ohjeita vastaan. Toivomme sinulta lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta. Eduksi katsotaan teknisen alan koulutus tai aikaisempi kokemus puusepänverstaan kunnossapidosta. Osaathan toimia itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös ryhmässä. 

Jos kiinnostuit paikasta täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimolta, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.