fbpx

Raskaankaluston rengasasentaja (Haku päättynyt)

Tikkurilan Rengas Oy on RengasCenter-rengasliikeketjuun kuuluva itsenäinen, yrittäjävetoinen rengasliike. Palvelemme asiakkaitamme sekä kevyen ajoneuvokaluston että raskaan ajoneuvokaluston rengastarpeissa.Myymme, asennamme, korjaamme ja säilytämme renkaasi ammattitaidolla. Toimimme kahdessa toimipisteessä Tikkurilassa ja Vuosaaressa. 

Haemme asiakasyrityksillemme ahkeraa raskaankaluston rengasasentajia Vuosaareen, Helsinkiin

Työpäiväsi koostuu etupäässä rengasasennuksista : renkaan vaihdot, tasapainotukset, vanteelle laitot yms. sekä pienen työyhteisön muista moninaisista asiakaspalvelutehtävistä.

Pärjäät tehtävässä, jos olet omasta työnjäljestäsi ylpeä ja omaat "kaikki tekee kaikkea"-asenteen työntekoon. Olet oma-aloitteinen, ripeä ja tarkka sekä sinulla on hyvä suomen kielen taito. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä B-ajokorttia. 

Eduksi luemme aikaisemman renkaanvaihto- tai rengasmyyntikokemuksen. Työ on vakituinen päivätyö.

    Työaikasi on ma-pe klo 8:00-16:00. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

    Olisitko sinä etsimämme tekijä? Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja hakuun liittyen antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, mari.heino@hpheimo.fi, 044 777 5108.

    Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.