fbpx

Palveluneuvoja, Kuusakoski Oy (Haku päättynyt)

Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.

Haemme Kuusakoski Oy:lle Lahteen

PALVELUNEUVOJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Palveluneuvojana toimit osana Kuusakosken asiakaspalvelutiimiä. Tehtävässä hoidat pääasiassa yksityis- ja yritysasiakkaiden sekä sisäisten asiakkaiden yhteydenottoja puhelimitse, sähköpostitse sekä muita sähköisiä kanavia hyödyntäenLisäksi markkinoit asiakkaille aktiivisesti Kuusakosken sähköisiä palveluja sekä palvelu- ja kierrätystuotteita.

Työ sisältää myös toimistotöitä kuten postitusta ja arkistointitehtäviä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä hankinnan ja taloushallinnon kanssa. Osallistut tarvittaessa myös hankinnan ja markkinoinnin projekteihin. Tehtävässäsi sinun tulee hahmottaa Kuusakoski Oy:n toiminnan kokonaiskuva ja siihen liittyvät palvelut asiakkaille.

Koulutukseltasi olet mieluiten asiakaspalvelun / toimistopalvelun merkonomi tai yo-merkonomi (tai sinulla on vähintään vastaavan tasoinen soveltuva tutkinto). Työkokemus vastaavista tehtävistä asiakaspalvelussa katsotaan eduksi. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin halu palvella asiakkaita, aidosti positiivinen mieli ja asenne työtehtäviäsi kohtaan. Työtehtävä edellyttää hyvää suomen ja englanninkielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja järjestelmällisyyttä sekä Microsoft-ohjelmien hallintaa. Kokemus ERP- ja CRM-järjestelmistä katsotaan eduksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palvelemme asiakkaita arkipäivisin klo 8-16.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi