fbpx

Laadunvalvoja kesätöihin (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme vakavaraiselle asiakkaallemme Rakennusbetoni- ja Elementti Oy:lle, Hollolaan

KESÄKSI LAADUNTARKKAILIJAA

Tehtävään sopii tarkkasilmäinen, 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka tarkkailee pihakivien laatua koneellisesti ja poimii laatukriteerit täyttämättömät tuotteet pois tuotannosta.

Etusijalla haussa olet sinä, jolla on asenne kohdallaan, motivaatio tallessa ja jaksat tehdä 10 tuntista työpäivää ma-to, työ on kaksivuororotyötä. Perjantait ja viikonloput ovat vapaana.

Toivomme sinulta löytyvän hyvät yhteistyötaidot ja mahdollisuuden työskennellä koko kesän. Töihin ei pääse kulkemaan bussilla.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimolta Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, etunimi.sukunimi@hpheimo.fi