fbpx

Tekninen ostaja (Haku päättynyt)

TMT. Malinen Oy on perinteikäs päällirakenneteollisuuden toimittaja, joka maahantuo, suunnittelee, valmistaa, myy ja markkinoi laadukkaita komponentteja. Yritys on toiminut jo vuodesta 1958 asiakkaidensa parhaaksi. Laajan oman tuotannon lisäksi TMT on luonut kansainvälisen yhteistyöverkoston varmistamaan asiakkailleen kattavan palvelukokonaisuuden. TMT. Malinen Oy on osa Axel Johnson Internationalia.

Haemme Lahteen TMT. Malinen Oy:n menestyvään joukkoon tehokasta

teknistä ostajaa

Teknisenä ostajana olet osa hankintatiimiämme, jossa tehtäviisi kuuluvat mm. hankintojen tarjouspyyntöjen käsittely, hintojen kilpailutus, ostotilausten tekeminen sekä toimitusten laadun ja toimitusvarmuuden valvominen. 

Toivomme, että sinulta löytyisi tehtävään soveltuva koulutus tekniseltä tai kaupalliselta alalta sekä aikaisempaa kokemusta ostotehtävistä kuljetusvälineiden parista. Eduksi katsotaan myös metallien ja muovien materiaalituntemus sekä teknisten piirustusten lukutaito. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suullista sekä kirjallista englanninkielentaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä pärjäät loistavasti, jos omaat hyvät sosiaaliset taidot ja sinulta löytyy kykyä neuvotella vakuuttavasti hankinnoista toimittajiemme kanssa. Toimit tehtävässä ostopäällikön alaisuudessa.

TMT. Malisella tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, kunnnon työvälineet, laadukkaan tuotevalikoiman sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimolta Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, etunimi.sukunimi@hpheimo.fi

 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.