fbpx

Myymäläpäällikkö (Haku päättynyt)


Henkilöstöpalvelu Heimo
 luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.Haemme asiakkaallemme Hyvinkäälle miesten pukuihin erikoistuneeseen myymälään ammattitaitoista MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ
 

Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on toimeen tarttuva can do -asenne ja aito ja ammattimainen halu omalla panoksellasi edistää myymälän menestystä. Sinulla pysyy mittanauha hyppysissäsi ja ompelutaidot ovat täyttä rautaa.

Sinulla on silmää, rohkeutta ja määrätietoisuutta suositella asiakkaille oikeita vaihtoehtoja. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen. Persoonana olet aito, energinen ja tartut luontaisen rivakasti asioiden hoitamiseen. 

Eduksi katomme aikaisemman kokemuksen myymälän pyörittämisestä sekä kokemuksen vaatealalta.

Tarjoamme sinulle

- Monipuolisen ja vastuullisen työn laadukkaan pukeutumisen parissa 
- Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa vaatealalla
- Mukavan työyhteisön 
- Kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
- Vastuun myymälän päivittäisestä pyörittämisestä


Liikkeen aukioloajat ovat ma – pe klo: 10 – 18 ja la klo: 10 – 15. 

Miesten Pukuhuone palvelee, kun asiakkaalla on tarve ostaa tai vuokrata laadukas, hyvin istuva puku.


Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Heimopäällikkö Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5103, oskari.lindeman@hpheimo.fi