fbpx

Vaakatyöntekijä, Kuusakoski Oy (Haku päättynyt)

Kuusakoski Oy on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta. 

Haemme Kuusakoski Oy:lle Espooseen Kauklahden palvelupisteeseen

  •  VAAKATYÖNTEKIJÄÄ , toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteseen.

Teet työtä yhdessä vastaanottotiimin kanssa ja tiivistä yhteistyötä mm. kuljettajien ja muiden tahojen kanssa. Työssä edellytetään hyviä ATK-taitoja ja sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestyt hyvillä yhteistyötaidoilla, paineensietokyvyllä, oma-aloitteisuudella, pitkäjänteisyydellä ja asiakaspalveluhenkisellä asenteella. 

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Materiaalin vastaanotto ja laaduttaminen
  • Asiakaspalvelu ja liikenteen ohjaus
  • Vastaanottojen ja toimitusten kirjaus toiminnanohjausjärjestelmään
  • Romutustodistusten ja vastaanottoraporttien teko

Aikaisempi kokemus eri toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmistä katsotaan eduksesi.
Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tukenasi on paikallinen työtiimi.

Työaikasi on ma-pe klo 8:30-17:00. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työllistyt suoraan Kuusakoski Oy:lle.

Olisitko sinä etsimämme tekijä? Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi viimeistään 16.5.2022 alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, mari.heino@hpheimo.fi, 044 777 5108.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.