fbpx

Myyntineuvottelija (Haku päättynyt)

Maisemahotelli Tallukka tarjoaa trendikkäät puitteet hyvinvointi-, matkailu- ja ravitsemuspalveluiden saralta. Asikkalan historia on tärkeä osa Tallukan kehitystä. Hotelli on avattu vuonna 1970 ja se sijaitsee keskeisellä näköalapaikalla kauniissa Vääksyssä. Hotellin nimen, Tallukan, juuret menevät kuitenkin aina 1850-luvulle asti, jolloin asikkalalaiset tallukkajalat kuljettivat höyrylaivan koneiston telakalle Vähä-Äiniöön. Tallukas tarkoittaa Hämeessä ja Satakunnassa erityisesti talvikäyttöön tarkoitettua kankaista jalkinetta.


Tapahtumahotelli Tallukka etsii 

MYYNTINEUVOTTELIJAA 

vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme B2B-myyntiin painottuvaa tekijää vastaamaan uusien asiakkuuksien hankinnasta ja erinomaisesta asiakaskokemuksesta. Kyseessä on kokoaikatyö ja työvuorot ajoittuvat arkipäiviin klo 8-16:00. Tehtävässä edellytetään satunnaisesti työskentelyä myös muulloin riippuen tapahtumien ajankohdasta.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta myyntitehtävistä. Olet myyntihenkinen, halukas oppimaan ja kykenet tarjoamaan parasta mahdollista ratkaisua asiakkaan tarpeeseen. Luot uusia kontakteja ja varmistat myynnin kehittymisen suunnitelmien mukaisesti. Olet avainasemassa rakentamassa yrityksen kasvua, menestystä ja näkyvyyttä. 

Eduksi katsotaan:

- Kokemus myyntialan tehtävistä 

- Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pelisilmää sopimusneuvotteluissa

- Kaupallinen koulutus (esimerkiksi tradenomi AMK)

Olet energinen, ulospäinsuuntautunut, myyntityötä rakastava henkilö, jolla on tervettä ”nälkää” hyviin myyntisuorituksiin ja kehittymiseen. Työskentelet määrätietoisesti ja haluat olla osana kehittämässä toimintaa.

Tarjoamme sinulle:

- Mukavan työyhteisön tuen

- Kiinteän kuukausipalkan sopimuksen mukaan

- Mahdollisuuden kehittyä ja osoittaa kykysi myynnin avainhenkilönä

- Ravintoedun & kattavat hyvinvointipalvelut käyttöösi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5115, melissa.virtanen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.