fbpx

Varastotyöntekijä (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme lahtelaiselle asiakasyrityksellemme Oy Parlok Trading Ab:lle

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työt alkavat mahdollisimman pian ja etsitään henkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Tehtäviin kuuluvat mm. tuotteiden koneellinen kerääminen, pakkaaminen ja lähettäminen sekä vastaanottaminen. Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella - huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä on ehdoton. Oikea asenne ja motivaatio työntekoa kohtaan ratkaisevat. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö Askon alueelle. Työsuhde on aluksi Heimon kautta vuokratyöpaikka ja 6 kk:n jälkeen työntekijä siirtyy Parlokin kirjoille.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta mahdollisimman pian, koska työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi