fbpx

Messilään vastaanottovirkailija (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Messilään ammattitaitoista 

HOTELLIN MYYNTISIHTEERIÄ


Työtunteja on tarjolla arviolta keskimäärin n. 90 h / 3 vko.

Työnkuvaan kuuluu mm. hotellivarausten vastaanotto, asiakkaiden sisään- ja uloskirjaukset (Hotellinx), laskutus, majoitus- ja hissilippuverkkokaupan päivitys sekä hissilippujen myynti. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat kokousemännän tehtävät hotellin kokoustiloissa sekä asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse.

Tehtävissä pärjääminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan työstä tai vastaavaa kokemusta palvelualalta - alan koulutus katsotaan eduksi. Luonnollisesti sinulta löytyy valmiutta työskennellä ilta- ja viikonloppupainoitteisessa työssä ja omaat itsenäisen työotteen. Säilytät huolellisuutesi ja iloisen asenteesi kiireestä huolimatta. Omaat erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja sinulta löytyy joustavuutta. 

Tehtävä edellyttää vahvaa suomen- ja englanninkielen taitoa sekä anniskelu- ja hygieniapassia. 

Tarjoamme rennon ja sporttisen työympäristön ja huumorintajuisen työporukan.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi