fbpx

Lava-auton kuljettajia, Rauma ja Pori. (Haku päättynyt)

Veikko Lehti Oy on satavuotias jätehuoltoalan perheyritys, joka toimii kiertotalouden ytimessä.
Riihimäen jätehuolto yhdistyi Veikko Lehti Oy:hyn vuoden 2021 alussa. Teemme hartiavoimin
töitä auttaaksemme asiakkaitamme pitämään raaka-aineet kierrossa mahdollisimman pitkään,
kustannustehokkaasti ja sujuvasti. Se vaatii kokemuksen tuomaa viisautta, tietoa, taitoa ja
konkreettisia tekoja.

Haemme nyt joukkoomme lava-auton kuljettajia Porin ja Rauman toimipisteisiin vakituiseen työsuhteeseen. Etsimillämme henkilöillä on asenne kohdillaan ja taskussa kuljettajan ammattipätevyys.

Työssäsi toimitat erilaisia vaihtolavoja asiakkaille sekä noudat ja kuljetat ne jätteiden asianmukaiseen lajittelupisteeseen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, sillä me perehdytämme sinut. Työtehtävien lisäksi perehdytämme sinut heti työsuhteen alussa myös työturvallisuuteen ja tarvittavien laitteistojen käyttöön. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta:

  • voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä
  • CE-korttia
  •  suomen kielen taitoa
  •  asiakaspalveluhenkisyyttä
  •  rehtiä, vastuullista ja reipasta asennetta
  •  hyvää fyysistä kuntoa
  •  joustavuutta ja vankkaa yhteistyökykyä
  •  halua kehittää prosesseja ja kehittyä samalla itse työn ohella.

Miksi juuri Veikko Lehdelle?

Olemme kiertotalouden arjen sankari. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja ympäristön kannalta vastuullisen tehtävän, jossa pääset myös kehittämään toimintaamme. Perehdytämme sinut kattavasti ja koulutamme sinulle työssä tarvitsemasi tiedot ja taidot. Tukenasi on Porin pisteen työnjohtaja sekä koko ammattitaitoinen henkilöstömme. Veikko Lehdellä työskentelemme rohkeudella, päättäväisyydellä ja työstämme ylpeinä.

Palkkaus: AKT:n Tes:in mukaisesti, päivätyö.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuskirjeen, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, 044 777 5109 tommi.seljas@hpheimo.fi 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.