fbpx

Toimistosiivooja (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaalle 2 toimistosiivoojaa. Tehtävänä on siivota julkisia tiloja (koulut ja virastot) ja kerrostalon yleisiä tiloja. Kohteet sijaitsevat Tampereen alueella ja kohteisiin liikutaan yrityksen autolla. 

Tässä työssä tarvitset ahkeraa työotetta ja työyhteisötaitoja. Alan koulutus ei ole edellytys, saat työhösi kattavan perehdytyksen. Työt alkavat vuokrasuhteena, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä vakinaisesti. Työtä tehdään pääasiallisesti klo 8-16 arkipäivisin. 

Toimistosiivoojana saat tessin mukaisen palkan ja yksityisen työterveyden huolehtimaan terveydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Heimopäällikkö Mikko Heino 044 777 5105. Lähetäthän yhteystietosi ja lyhyen hakemuksen työpaikkailmoituksen linkin kautta.

Tervetuloa Heimoon, me pidämme Sinusta huolta!