fbpx

Jäteauton kuljettaja, kesätyö (Haku päättynyt)

Veikko Lehti Oy on satavuotias jätehuoltoalan perheyritys, joka toimii kiertotalouden ytimessä.
Riihimäen jätehuolto yhdistyi Veikko Lehti Oy:hyn vuoden 2021 alussa. Teemme hartiavoimin
töitä auttaaksemme asiakkaitamme pitämään raaka-aineet kierrossa mahdollisimman pitkään,
kustannustehokkaasti ja sujuvasti. Se vaatii kokemuksen tuomaa viisautta, tietoa, taitoa ja
konkreettisia tekoja.

Haemme Poriin kahta

JÄTEAUTON KULJETTAJAA 

kesäkaudelle 2022!

Tehtävässä pääset hoitamaan oman reittisi jätehuoltoa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, sillä me perehdytämme sinut. Työtehtävien lisäksi perehdytämme sinut heti työsuhteen alussa myös työturvallisuuteen. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät syyskuun loppuun.

Odotamme sinulta:

  • Kuljettajan ammattipätevyyttä
  • C-korttia
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Reipasta asennetta ja motivaatiota oppia
  • Hyvää peruskuntoa
  • Joustavuutta ja yhteistyökykyä
  • Halua kehittää prosesseja ja omaa osaamistasi

Miksi juuri Veikko Lehdelle?

Olemme kiertotalouden arjen sankari. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja ympäristön kannalta vastuullisen tehtävän, jossa pääset myös kehittämään toimintaamme. Perehdytämme sinut kattavasti ja koulutamme sinulle työssä tarvitsemasi tiedot ja taidot. Tukenasi on Porin pisteen työnjohtaja sekä koko ammattitaitoinen henkilöstömme. Veikko Lehdellä työskentelemme rohkeudella, päättäväisyydellä ja työstämme ylpeinä.

Palkkaus: AKT:n TES:in mukaisesti. Töitä tehdään päivävuorossa. Hyvälle tekijälle töitä voi olla tiedossa pidemmäksi aikaa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuskirjeen, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, 044 777 5115 melissa.virtanen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.