fbpx

Kokki (Haku päättynyt)

Maisemahotelli Tallukka tarjoaa trendikkäät puitteet hyvinvointi-, matkailu- ja ravitsemuspalveluiden saralta. Asikkalan historia on tärkeä osa Tallukan kehitystä. Hotelli on avattu vuonna 1970 ja se sijaitsee keskeisellä näköalapaikalla kauniissa Vääksyssä. Hotellin nimen, Tallukan, juuret menevät kuitenkin aina 1850-luvulle asti, jolloin asikkalalaiset tallukkajalat kuljettivat höyrylaivan koneiston telakalle Vähä-Äiniöön. Tallukas tarkoittaa Hämeessä ja Satakunnassa erityisesti talvikäyttöön tarkoitettua kankaista jalkinetta.


Upeiden järvimaisemien keskellä sijaitseva hotelliravintola Tallukka etsii

KOKKIA!

Tehtävässä vastaat esimerkiksi aamupalapöydästä, buffet-tarjoilusta ja tilausannoksista noutopöytätyyliin. Ravintolan tiloihin lukeutuu baari, ulkoterassi ja tilat suuremmallekin seurueelle.

Olet etsimämme tekijä, mikäli...

- Omaat ravintola-alan koulutuksen ja vähän kokemusta vastaavista tehtävistä

- Olet palveluhenkinen ja reipas

- Haluat tarjota asiakkaille erinomaista ruokaa

- Voit työskennellä 2-vuorossa

Tarjoamme sinulle:

- Työtunteja sopimuksen mukaan, 0-37,5h / vko

- Sopimuksen mukaisen palkkauksen

- Ravintoedun & kattavat hyvinvointipalvelut käyttöösi

Tässä työssä pääset osaksi hyvää työyhteisöä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhteen kesto on alkuun n. 3kk. Tehtävässä on mahdollisuus vakinaistua. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, 044 777 5115 melissa.virtanen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.