fbpx

Siistijä (Haku päättynyt)

Maisemahotelli Tallukka tarjoaa trendikkäät puitteet hyvinvointi-, matkailu- ja ravitsemuspalveluiden saralta. Asikkalan historia on tärkeä osa Tallukan kehitystä. Hotelli on avattu vuonna 1970 ja se sijaitsee keskeisellä näköalapaikalla kauniissa Vääksyssä. Hotellin nimen, Tallukan, juuret menevät kuitenkin aina 1850-luvulle asti, jolloin asikkalalaiset tallukkajalat kuljettivat höyrylaivan koneiston telakalle Vähä-Äiniöön. Tallukas tarkoittaa Hämeessä ja Satakunnassa erityisesti talvikäyttöön tarkoitettua kankaista jalkinetta.


Hotelliravintola Tallukka etsii

SIISTIJÄÄ kauniiseen Vääksyyn hotelliympäristöön.

Mikäli olet tekevä ja tarkka taituri, keneltä ei hymy hyydy, tule osaksi mahtiporukkaa!

Työvuorot ajoittuvat ma-la välille päivävuoroihin, joustavasti 0-37,5h / vko. Lauantait ovat pääsääntöisesti vapaana.

Aikaisempi alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on motivaatiosi oppia. Perehdytyksen jälkeen työtä tehdään itsenäisesti, sisältäen esimerkiksi hotellihuoneiden ja yleisten tilojen siistimistä. Tehtävässä noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. 

Eduksi katsotaan:

- Oma-aloitteisuus ja asiakaspalveluhenkisyys

- Hyvä peruskunto, joka mahdollistaa fyysisen työn tekemisen

- Tarkkuus ja huolellisuus

Tarjoamme sinulle:

- Mukavan työyhteisön tuen

- Sopimuksen mukaisen palkkauksen

- Ravintoedun & kattavat hyvinvointipalvelut käyttöösi

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä on mahdollisuus vakinaistua.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5115, melissa.virtanen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.