fbpx

Palvelupisteen assistentti, Kuusakoski Oy (Haku päättynyt)

Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.Haemme Kuusakoski Oy:lle Vantaalle, Seutulaan

PALVELUPISTEEN ASSISTENTTIA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Toimit pienen ja tehokkaan tiimin avainroolissa palvelupisteessämme. Työnkuvasi on vaihtelevan monipuolinen. Se muodostuu erilaisista eteen tulevista tehtävistä, mm. tulevan ja lähtevän materiaalin käsittelyyn liittyvät toimistotyöt, hinnoittelu ja asiakaspalvelu. Vastaat myös toimipisteen raportoinnista ja laskujen käsittelystä sekä tiliöinnistä. Työ on luonteeltaan vastuullista ja itsenäistä.

Odotamme Sinulta: 

  • kaupallista koulutusta 
  • muutaman vuoden työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä
  • hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä
  • positiivista asennetta
  • suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa
  • Microsoft Office -työkalujen sujuvaa hallintaa

Mahdollinen  käyttökokemus eri toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tukenasi on paikallisen tiimisi lisäksi ammattitaitoinen ja laaja assistenttiverkosto.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja työllistyt suoraan Kuusakoski Oy:lle.
Työaikasi on 37,5 t/viikko ja sijoittuu klo 7:00 - 17:00 välille. 

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön kiertotalouden parissa.

Kiinnostuitko ? Hae tehtävää toimittamalla hakemus viimeistään 6.5.2022 alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, olethan nopea !

Lisätietoja hakuun liittyen antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, mari.heino@hpheimo.fi, 044 777 5108.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.