fbpx

Elintarviketyöntekijä, Lihatukku Harri Tamminen Oy (Haku päättynyt)

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jonka missiona on tehdä laatulihaa käsityön leimalla. Tammisen päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla ja tuotteita löytyy ruokakaupoista ja HoReCa-alalta ympäri Suomen.

Liiketoiminnan ytimessä ovat laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, jotka ovat vastuullisesti tuotettuja. Vastuullisuus tarkoittaa Tammisella jokapäiväisiä tekoja ja valintoja alkutuotannosta lopputuotteeseen saakka. Vastuullisuus on myös olennainen osa toimintaa työnantajana – Tamminen on rehti ja reilu työpaikka. Tamminen työllistää yhteensä noin 200 elintarvikealan työntekijää.


 logo Tamminen.jpg.png

Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle Vantaalle

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ 

vakituiseen työsuhteeseen

Menestyt työssä reippaalla ja kirkasmielisellä asenteella, tarkkuutta ja huolellisuutta unohtamatta. Haluamme löytää henkilön, jolla on aito into tehdä työnsä hyvin. Palkkaus liha-alan TES:n mukaisesti.

Toivomme sinulta:

- hyvää fyysistä kuntoa

- hyvää suomen kielen taitoa

- aikaisempaa kokemusta alalta (esim. lihamylly tai Cryovac)

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen työpaikan 

- perehdytyksen työtehtäviin

- mahdollisuuden kehittyä elintarvikealan osaajaksi ja olla osana huippuorganisaatiota

- mahdollisuuden ostaa lihatuotteita henkilökuntahinnoin


Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 6:00 - 22:00 välille. Työt tehdään viileässä tilassa (n. +2-5 astetta). Työvuorojen vuoksi oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalle.

Työt voi aloittaa heti / sopimuksen mukaan ja valinta tapahtuu heti sopivien henkilöiden löydyttyä joten olethan nopea.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh 044 777 5110, mia.aromaa@hpheimo.fi 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.