fbpx

Siivoojia Lahteen (Haku päättynyt)

Etsimme asiakkaallemme Clean Steam Oy:lle

SIIVOOJIA Lahden alueelle.

Tarjolla on useampi siivousalan tehtävä Lahdessa. Mikäli olet tekevä ja tarkka taituri vailla töitä, tule osaksi kasvavaa yritystä ja sen mahtiporukkaa!

Työajat ja työsuhteen kesto voidaan sopia joustavasti sinun elämäntilanteeseesi sopien. Tarjolla on sekä osa-aikatehtäviä että vakituisia työsuhteita.

Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on motivaatiosi oppia. Tehtäviin perehdytetään ja tämän jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Tehtävissä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. 

Löytyykö sinulta?

- Oma-aloitteisuutta 

- Palveluhenkisyyttä

- Hyvä peruskunto fyysiseen työhön

- Huolellisuutta ja tarkkuutta: Olet ylpeä työsi jäljestä

Tarjoamme sinulle:

- Työtunteja sopimuksen mukaan, 0-40h.

- Mukavan työyhteisön tuen

- Joustavuutta työaikoihin

- Sopimuksen mukaisen palkkauksen

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5115, melissa.virtanen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.