fbpx

Raskaankaluston asentaja (Haku päättynyt)

Oletko korjaus- ja asennustehtävien parista kannuksesi hankkinut, reipas ja asiakaspalvelutaitoinen osaaja?

Asiakkaamme etsii raskaankaluston asentajaa Nokialle. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan vakavaraisessa kotimaisessa perheyhtiössä. Sinua odottaa loistavien työkavereiden lisäksi, hyvät henkilökuntaedut ja hyvä työilmapiiri. Kannustavan palkkauksen lisäksi yhtiö tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia kehitysmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Työnkuvaasi kuuluu kuorma-autojen huolto-, korjaus- ja asennustehtävät korjaamon tiloissa.

Sinulla on alan koulutus ja aikaisempaa kokemusta autonasentajan työtehtävistä tai raskaskoneasentajan työtehtävistä. Tehtävässä tarvitaan C-ajokorttia ja suomen kielen taitoa. Hydrauliikan tuntemus, hitsaustaito ja sähkötöiden osaaminen katsotaan suureksi eduksi.

Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai soita itsesi töihin. Lisätietoa työpaikasta saat Henkilöstöpalvelu Heimosta Mikko Heinolta puhelimitse 044 777 5105 tai sähköpostitse mikko.heino@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.