fbpx

Myynnillinen tarjouslaskija (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Heinolaan puusepänteollisuuteen

myynnillistä tarjouslaskijaa

Mittatilauskalusteiden suunnittelusta toimituksiin tarvitaan osaavaa tarjouslaskijaa, joka pystyy hahmottamaan projektien kokonaiskuvan. Lisäksi tarjouslaskija ymmärtää projektin suunnittelun, toteutuksen ja valmistumisen sekä asennusten aikataulutuksen. Työ voi olla kokoaikatyötä tai osa-aikatyötä elämäntilanteesi mukaan.

Myynnillisenä tarjouslaskijana teet myös aktiivista myyntityötä ja tiivistä yhteistyötä tuotannon kanssa. Olet ihmisten kanssa toimeentuleva, positiivinen ja aikaansaava ihminen. Tehtäviin kuuluvat mm. tarjouslaskenta, aikataulutus ja budjetointi. Eduksi katsotaan, jos sinulla on rakennus- ja kalustepiirusten lukutaito. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn puusepän mittatilaustuotteiden parissa. Laitathan pikaisesti hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, etunimi.sukunimi@hpheimo.fi. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelulla.