fbpx

Toimistoassistentti (Haku päättynyt)

Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy valmistaa ulko-ovia 30 vuoden kokemuksella. Yritys on paikkakuntansa suurin teollinen työllistäjä. Tänä päivänä perheyritys pyörii toisessa sukupolvessa. Sysmässä sijaitseva tehdas on alle kilometrin päässä Suomen toiseksi suurimmasta järvestä, Päijänteestä, ja tästä inspiroituneena syntyi yrityksen rekisteröity tuotemerkki: Päijänne-ovet.

Osakeyhtiön alkuperäinen toiminimi on edelleen käytössä, jo vuodesta 1958.

Etsimme asiakkaallemme

TOIMISTOASSISTENTTIA

kokoaikatyöhön äitiysloman sijaisuuden ajaksi. Alustavasti työsuhteen kesto on toukokuuhun 2023 saakka. Työt alkavat kesäkuun 2022 alkupuolella.

Tehdas ja toimisto sijaitsevat Sysmässä. Hybridi-malli: 1-2 päivää viikossa toimistolla, halutessasi voit tehdä loppuosan ajasta etänä.

Toimistoassistentin tehtävässä toimit hallinnon tukena. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi laskutusta, raportointia, markkinointimateriaalien ja sosiaalisen median päivittämistä, verkkosivujen ylläpitämistä, sähköposteihin vastaamista ja palkanlaskennan avustavia tehtäviä. Yhtiö kasvaa ja kehittyy voimakkaasti ja toimistoassistentin tehtävässä pääset jättämään konkreettisen kädenjälkesi yrityksen toimintaan. Pienessä yrityksessä olet erityisen merkittävässä roolissa.

Etsimämme henkilö?

Olet ulospäinsuuntautunut ja tartut töihin oma-aloitteisesti. Pidät sovituista aikatauluista kiinni ja kykenet hallitsemaan monialaisen tehtäväkentän. Kaupallinen koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Toimintatapojemme keskiössä on korkea laatu kaikessa, tuotteesta tekemiseen ja asiakaskohtaamisiin ja toivomme, että myös sinä voit sitoutua osaltasi tähän periaatteeseen. Hyviä piirteitä olisi itseohjautuvuus ja tiimihenkisyys.

Eduksi katsomme:

- Kaupallisen koulutuksen

- Kokemuksen myyntitehtävistä, toimistotehtävistä tai monien asioiden hallintaa vaativista projekteista

- Kiinnostuksen markkinointia kohtaan

Tarjoamme sinulle:

- Kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan kehittyvän tehtävän

- Palkkauksen sopimuksen mukaan

- Mukavan ja kannustavan työyhteisön hyvällä ilmapiirillä varustettuna

KIINNOSTUITKO? 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5115, melissa.virtanen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö -palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.