fbpx

Aurinkopaneeliasentaja (Haku päättynyt)

Haemme aurinkopaneeliasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen alueelle.

Oletko sinä etsimämme itsenäinen, työteliäs ja aikaansaava asentaja? Asiakasyrityksessämme arvostetaan suomalaista käsityötä ja laadukasta tekemistä. Meillä työ tehdään asiakkaiden kotona yhdessä työparin kanssa. Asentajilta odotetaan asennustyön lisäksi asiakaspalvelutaitoa ja vastuullisuutta. Saat kaikki tarvitsemasi työkalut, työauton ja pääset osaksi loistavaa työporukkaa. Meillä aidosti välitetään ja mukavaan työporukkaan on kiva tulla töihin.

Tarjoamme sinulle:

   -Näköalapaikan menestyvässä organisaatiossa
   -Loistavan työyhteisön
   -Urakkapalkan erinomaisilla ansioilla
   -Laadukkaan työhön perehdyttämisen ja jatkuvan koulutuksen

Odotamme sinulta:

   -Sähköalan perustutkintoa
   -Teknistä osaamista ja rakennusalan tuntemusta
   -Itsenäistä työskentelyä ja valmiuksia työskennellä katolla
   -Asiakaspalveluhenkisyyttä
   -Ajokorttia ja reissutyövalmiutta

Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta aurinkopaneeliasennuksista, mutta ne eivät ole välttämättömiä tehtävän saamiseksi, sillä tarjoamme hyvän koulutuksen tehtävään. Koeajalla palkkaus on tuntipalkkainen, mutta koeajan jälkeen on mahdollisuus urakkapalkkauksen mukaisiin ansioihin. Verottomat päivärahat tuovat mukavan lisän kuukausipalkkaan. 

Haethan tehtävään oheisen hakulinkin kautta ja toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan ollessa käynnissä!

Lisätietoja työpaikasta saat Heimopäällikkö Mikko Heinolta sähköpostitse mikko.heino@hpheimo.fi tai puhelimella 044 777 5105.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.