fbpx

Ostaja, Feon Oy Vallila HKI tai Pirkkala (Haku päättynyt)

Feon Oy on suomalaisomisteinen teräspalveluyhtiö. Palvelemme kone- ja laitevalmistajia, teräs- ja metallirakentamisen ammattilaisia sekä jälleenmyyjiä. Ymmärrämme liiketoimintakulttuurin muutoksia ja kehitämme jatkuvasti käytäntöjä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakastarpeiden ymmärtäminen sekä ratkaisukeskeinen palveluasenne ohjaavat toimintaamme. Feonilla on toimipisteitä seitsemällä paikkakunnalla, pääkonttori sijaitsee Helsingissä Vallilassa.

Teräspalveluyhtiö Feon ostaa uusikaupunkilaisen AluSteelin - "Kauppa  piristää koko alaa" | Feon Oy

Asiakkaamme Feon Oy etsii

 

OSTAJAA

 

Työsuhteeseen terästuotteiden operatiiviseen ostotoimintaan

 

Toimipaikkasi on Vallilassa Helsingissä tai Pirkkalassa

 

Ostajana vastaat Feonin tiettyjen terästuotteiden operatiivisista ostoista sekä toimitusvalvonnasta. Työsi edellyttää hyvää järjestelmäosaamista, systemaattista työskentelyä sekä kokemusta ostotehtävistä. Kykenet hoitamaan tehtäväsi itsenäisesti yhdessä toimittajien kanssa. Toivomme aikaisempaa työkokemusta teknologiateollisuuden alalta ja terästuotteiden tuntemusta.

Edellytykset tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle on ennen kaikkea järjestelmällinen työskentelytapa sekä avoin ja innostunut asenne. Odotamme sinulta myös hyviä tiimityöskentely- sekä neuvottelutaitoja.  

Ostotehtävät ovat kansainvälisiä, joten vaadimme sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito on toki eduksi. Hallitset perusjärjestelmät, kuten Office-ohjelmistot sekä sinulla on kokemusta ja osaamista ERP -järjestelmien käyttämisestä.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 16.4.2022 mennessä toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopivin tehtävään. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Partner- liiketoiminnan johtaja Vesa Huuhtanen, puh. 045-121 4600. Soittoaika 12.04.2022 klo 15.00-16.00. https://www.feon.fi/

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.