fbpx

Rakennustyöntekijä (Haku päättynyt)

Etsimme asiakasyrityksellemme Rakennuspalvelu J. Hartikainen Oy:lle Päijät-Hämeen alueelle ammattitaitoisia RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ pitkään työsuhteeseen! 


Työtä tehdään parin kanssa sekä itsenäisesti joten omaathan jo aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja olet itsenäiseen työskentelyyn 
kykenevä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää alan koulutusta, vaadittavat luvat, hyvää fyysistä kuntoa ja yhteistyötaitoja. Työotteeltasi olet täsmällinen, joustava ja motivoitunut tekemään työsi hyvin. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on plussaa. Työt alkavat huhtikuun lopussa.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän rakennusalalla. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Heimolta Oskari Lindeman 044 777 5115, melissa.virtanen@hpheimo.fi 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.