fbpx

Siivooja (Haku päättynyt)

Kuusakoski Oy on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta. 

HAEMME SIIVOOJAA KESÄKSI 2022!

Työ alkaa 13.6. ja kestää alustavasti 22.7.2022 saakka. Tämän jälkeen on mahdollista työllistyä Kuusakoski Oy:lle muihin tehtäviin.

Tässä tehtävässä vastaat ruokalarakennuksen siivoamisesta. Työskentelet 8h / vrk päivävuorossa. Työhön perehdytetään ensimmäisen viikon aikana ja tämän jälkeen töitä tehdään täysin itsenäisesti kesäloman sijaisuuden ajan. 

Olet etsimämme tekijä, mikäli sinulta löytyy...

- Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Hyvät valmiudet fyysiseen työhön

- Palveluhenkinen asenne siivoustyöhön

- Huolellisuutta ja tarkkuutta

Tarjoamme sinulle:

- Työsuhteen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy:n kautta

- Kokoaikatyön, 40h / vko

- Palkkauksen TES:n pohjautuen

- Työterveyshuollon palvelut

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna.


Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo, melissa.virtanen@hpheimo.fi puh. 044 777 5115 .

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.