fbpx

Laitosasentaja (Haku päättynyt)

 

Salpakierto Oy on vuonna 1993 perustettu,10 kunnan omistama osakeyhtiö, joka vastaa yhdyskuntajätehuollon palvelutehtävistä omistajakuntiensa alueella. Yhtiö kuuluu Lahti-konserniin. Toimialueella yhdyskuntajätteen hyödyntämisaste on lähes 100 %, mikä on huipputasoa Suomessa ja Euroopassa. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta salpakierto.fi.

Haemme Lahteen aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen

laitosasentajaa

Laitosasentajana osallistut jätteenkäsittelylaitoksien käyttöön, tuotantoon sekä käytettävien koneiden ja laitteiden päivittäiseen kunnossapitoon ja huoltoon.

Toivomme, että sinulla on kokemusta koneiden ja laitteiden kunnossapidosta ja huollosta. Kuljetinten, murskainten ja seulojen tuntemus on pelkkää plussaa. Laskemme eduksesi myös perustaidot metallitöistä, sähköalan peruskoulutuksen, hitsaustaidot ja hydrauliikan tuntemuksen.
Sinulla on halua itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä intoa ja kykyä ratkaista eteen tulevia ongelmia. Ymmärrät työturvallisuuden olennaisena osana ammattitaitoa. Olet reipas, vastuullinen ja yhteistyötaitoinen tiimipelaaja, valmis oppimaan uutta sekä kehittämään osaamistasi ja työtapojasi. Tehtävä on 2-vuorotyötä arkisin.

Salpakierto tarjoaa sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaisen ympäristöhuollon vakaassa ja innovatiivisessa huippuyrityksessä ja hyvät työsuhde-edut. Tule mukaan osaavaan porukkaan, aluksi Henkilöstöpalvelu Heimon kautta vuokratyösuhteeseen ja siitä sitten mahdollisesti vakituiseksi työntekijäksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi