fbpx

Koneoperaattoreita teknologiateollisuuteen (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi. 

Etsimme lahtelaiselle asiakkaallemme KONEOPERAATTOREITA.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet tottunut käyttämään erilaisia koneita ja opit uutta mielelläsi. Luonteeltasi olet reipas, oma-aloitteinen ja tekevä henkilö. Sinulta löytyy ehkä jo vähän osaamista, mutta tärkeintä on motivaatiosi uuden oppimiseen. 

Tehtävässä toimit teknisenä tukena ja operaattorina. 

Tarjoamme kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen työ on hyvin itsenäistä.

Eduksi katsomme: 

- koulutustaustan sähkö- tai automaatiotekniikasta

- englannin kielen osaamisen

Työtä tehdään 2-vuorossa. Aamuvuoro on klo 05 - 13 ja iltavuoro klo 13 - 23. Iltavuoroviikolla työpäivän pituus on 10h maanantaista torstaihin ja perjantait ovat vapaata. 

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Melissa Virtanen puh. 044 777 5115, melissa.virtanen@hpheimo.fi .