fbpx

Kuorma-auton kuljettaja (Haku päättynyt)

Kuusakoski Oy on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta. 

HAEMME KUORMA-AUTON KULJETTAJAA KESÄLLE 2022!

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset Kuusakoski Oy:n tehdasalueen sisäiset kuljetustehtävät. Töitä tehdään 2-vuorossa ja työsuhteen kesto on n. 3kk (kesäkuu-elokuu).

Eduksi katsomme koneajokokemuksen ja eri materiaalien tietämyksen.

Tehtävä soveltuu henkilölle, joka on kiinnostunut työskentelemään materiaalien käsittelyn parissa, haluaa oppia lisää alalta ja omaa C-kortin.

Tehtävässä pärjäät oma-aloitteisuudella, hyvällä asenteella ja hyvillä yhteistyötaidoilla muiden sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa.

Olisiko tämä paikka sinua varten? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta.


Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna.


Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo, melissa.virtanen@hpheimo.fi puh. 044 777 5115 .

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.