fbpx

Kesätyö, Varasto/tuotantotyöntekijä (Haku päättynyt)

Polarputki myy terästuotteita ja palveluja Suomen konepaja- ja telakkateollisuudelle. Päätuoteryhmiämme ovat saumattomat putket, pyöröteräkset, hydrauliikkatuotteet, prosessiputkistotuotteet ja ruostumattomat teräkset. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1973 ja panostamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa.

Kilpailuetumme on päätuoteryhmien kattava varastointi Suomessa sekä päämiehiemme ja omistajiemme laaja tuotevalikoima, jotka mahdollistavat täsmätoimitukset asiakkaillemme.

Teräspalvelukeskuksemme Vantaalla toimittaa teräkset koko Suomen alueelle. www.polarputki.fi

 

Haemme asiakkaallemme Polarputki Oy:lle Vantaan toimipisteisiin

kesätyöntekijöitä varasto-/tuotantotöihin  

Toimit monipuolisissa varasto/tuotantotyöntekijän tehtävissä teräsputkivarastolla. Tehtävänäsi on sahata erityyppisiä teräksiä sekä ajaa trukilla ja kerätä tuotteita. Tehtävä vaatii tarkkaa ja vastuuntuntoista asennetta työntekoon. Tukena siinulla on mahtava tiimi ja mukava esimies.

 Pärjäät, mikäli

- olet luonteeltasi tarkka, huolellinen ja tulet toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa

- olet päämäärätietoinen ja haluat tehdä työsi hyvin

- puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea

- sinulla on hyvä fyysinen kunto

Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 6:00 - 22:00 (2-vuorotyö) välille, teet työsi joko Hakkilan tai Koivuhaan toimipisteessä. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja tarvittavan trukki ja sahakoulutuksen. Kesätyötä on tarjolla toukokuusta elokuun loppuun asti.  

Kiinnostuitko? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi Liitä mukaan ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi hakemaasi työtehtävään. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi