fbpx

Ostoreskontraan tekijä (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme vakavaraiselle asiakkaallemme Lahteen tai Heinolaan

OSTORESKONTRAAN HENKILÖÄ

kasvamaan ostoreskontran ja projektilaskutuksen monipuolisiin tehtäviin. 

Tehtäviin kuuluvat aluksi ostoreskontan avustavat tehtävät ja työnkuva mahdollisesti laajenee projektilaskujen käsittelyyn.

Etsimme sosiaalista, yhteistyökykyistä ja oppivaista henkilöä asiakkaamme taloushallinnon tiimiin. Etsimällämme henkilöllä on positiivinen ja joustava asenne sekä halu oppia uutta. Kaupallinen koulutus on hyvä perusta oppia tehtäväkokonaisuus. Tosin tehtävä sopii myös opiskelijalle, joka voi työskennellä opintojen ohessa. Työssä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja sekä uusien järjestelmien nopeaa omaksumista.

Työ osa-aikainen ja puolipäiväinen. Työaika/päivät on soviteltavissa. Henkilö palkataan aluksi Heimon kirjoille vuokratyöntekijänä. Työnkuvan muuttuessa voi olla mahdollista siirtyä myöhemmin kokopäiväiseksi asiakkaan työntekijäksi.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen saman tien osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi. Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelulla.