fbpx

Varastotyöntekijä metallialalle (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta reipasta METALLIALAN VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Porvooseen.

Sinun ei tarvitse olla metallialan ammattilainen vaan riittää, että sinulla kokemusta metallialan töistä. Sinulta löytyy voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Tärkeää on, että tunnet käytettävät materiaalit. Luonteeltasi olet huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Osaat käsitellä trukkia. C-kortti katsotaan eduksi. 

Työpäiväsi koostuu trukilla ajamisesta, pakkaamisesta ja kyytien tilaamisesta. Pienet metallityö osaamiset katsotaan myös eduksi kuten: sahaaminen, poraaminen ja hionta.

Työnkesto on keväästä syksyyn.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Marttinen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5113, Topi.marttinen@hpheimo.fi