fbpx

Kiinteistösihteeri (Haku päättynyt)

Isännöintiala on monipuolinen, taloussuhdanteista vapaa toimiala. Tämä isännöintitoimisto sijaitsee Tampereen keskustassa palvellen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä Tampereella ja ympäristökunnissa.

Haemme kiinteistösihteeriä monipuolisiin kiinteistöjen taloushallinto- ja asiakaspalvelutehtäviin. Kyseessä on vakituinen toistaiseksi voimassaoleva työsuhde.


Kiinteistösihteerin tehtävässä työnkuvasi muodostuu mm. asiakaspalvelusta, laskutuksesta ja reskontranhoidosta, isännöitsijäntodistusten ja sopimuksien laatimisesta sekä muista yleisistä toimistotöistä. Työtehtäviin kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpito ja tilinpäätökset, maksuliikenteen asiakaspalvelutyöt, ostoreskontran ylläpito, avustaminen budjetoinnissa, laskutus, asukas- ja osakasmuutokset, autopaikkavalvonta, yleiset toimistotyöt.

Edellytämme hakijalta nopeaa oppimiskykyä, asiakaspalvelutaitoja, numerotarkkuutta ja kirjanpidon tuntemusta. Sopiva koulutus tehtävään on kaupallinen, esim. tradenomi tai merkonomi. Sähköisistä taloushallintojärjestelmistä  arvostamme osaamista Visma Fivaldista, Domuksesta tai Tampurista. Tarjoamme tekijälle riittävän perehdytyksen, yksityisen työterveyden, liikunta- ja kulttuurirahaa, sekä arvostavan työyhteisön.

Palkkaus: kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden TES/sopimuksen mukaan. Lisätietoa työpaikasta saat Henkilöstöpalvelu Heimosta Mikko Heinolta puhelimitse 044 777 5105 tai sähköpostitse mikko.heino@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.