fbpx

Myyntiassistentti (Haku päättynyt)

Haemme vakavaraiselle asiakkaallemme 

MYYNTIASSISTENTTIA

hoitamaan myynnin tukitehtäviä Lahden toimistoon.

Etsimme myynnillistä, itsenäiseen työhön pystyvää ja motivoitunutta henkilöä osaksi ammattitaitoista tiimiä. Myynnin tukitoimiin kuuluvat mm. tarjousten, tilausten ja laskujen käsittely. Hoidat myös näppärästi yleisiä toimistotöitä sekä osallistut myynnin monipuolisiin avustaviin tehtäviin.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivisuutta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Nautit työn hektisyydestä, mutta osaat tarttua myös rutiineihin.

Asiakkuudet hoituvat pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Onhan MS Office-ympäristö sinulle tuttu ja tarvittaessa haluat oppia uudet ohjelmistot.Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antavat Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.