fbpx

Tuotantotyöntekijä ovitehtaalle (Haku päättynyt)

JELD-WEN on maailman johtava ovivalmistaja ja työllistää yli 22 000 henkilöä. JELD-WEN Suomi Oy valmistaa 1.4.2021 alkaen tuotteita brändinimellä Swedoor. Swedoorin kattavaan tuotevalikoimaan sisältyy laadukkaat oviratkaisut sertifioidusta puusta tehtynä. 

Etsimme asiakkaallemme JELD-WEN Suomi Oy:lle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ OVIEN KASAUKSEEN

Haluaisitko oppia laadukkaiden sisäovien valmistusta alan parhaiden kanssa? Tässä sinulle oiva tehtävä.

Avoimena on tuotantotyöntekijän paikka Vääksyssä, johon sisältyy kotimaisten sisäovien kasaamista. Tehtävässä ei edellytetä aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, mutta soveltuva tausta katsotaan eduksi.

Työhön perehdytetään ja tämän jälkeen töitä tehdään itsenäisesti omalla työpisteellä 3-vuorossa. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä.

Olet etsimämme tekijä, mikäli...

- Sinulla on valmiudet työskennellä 3-vuorossa

- Haluat oppia tuotannon työtehtäviä

- Olet tiimityöskentelijä

- Sinulle sopii työ, joka vaatii ripeyttä ja huolellisuutta 

- Omaat hyvän peruskunnon

Tarjoamme sinulle:

- Pitkäaikaisen työn alan johtavassa yrityksessä

- Työtunteja 40h / vko

- Mukavan työyhteisön tuen ja mielenkiintoisen tehtävän 

- Palkkauksen TES pohjalta

- Työterveyshuollon palvelut

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on alkuun määräaikainen tehtävä kauttamme, mutta tämän jälkeen on mahdollista vakinaistua suoraan JELD-WEN Suomi Oy:lle.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5115, melissa.virtanen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.