fbpx

Tuotantotyöntekijöitä (Haku päättynyt)

JELD-WEN on maailman johtava ovivalmistaja ja työllistää yli 22 000 henkilöä. JELD-WEN Suomi Oy valmistaa 1.4.2021 alkaen tuotteita brändinimellä Swedoor. Swedoorin kattavaan tuotevalikoimaan sisältyy laadukkaat oviratkaisut sertifioidusta puusta tehtynä. 

Etsimme asiakkaallemme JELD-WEN Suomi Oy:lle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Avoimena on tuotantotyöntekijöiden tehtävät pakkaamossa ja saunaovilinjalla. Tehtävissä ei edellytetä aiempaa kokemusta tuotantotehtävistä tai alaan soveltuvaa koulutusta, mutta tehtävään sopiva tausta katsotaan eduksi.

Molempiin tehtäviin perehdytetään ja tämän jälkeen töitä tehdään omalla työpisteellä 3-vuorossa.

Olet etsimämme tekijä, mikäli...

- Sinulla on valmiudet työskennellä 3-vuorossa

- Haluat oppia tuotannon työtehtäviä

- Olet tiimityöskentelijä

- Teet työsi tarkasti etkä hätkähdä ajoittaista hektisyyttä!

Tarjoamme sinulle:

- Pitkäaikaisen työn alan johtavassa yrityksessä

- Työtunteja 40h /vko

- Mukavan työyhteisön tuen ja mielenkiintoisen tehtävän 

- Palkkauksen TES pohjalta

- Työterveyshuollon palvelut

Työt alkavat joustavasti, sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on alkuun määräaikainen tehtävä kauttamme, mutta tämän jälkeen on mahdollista vakinaistua suoraan JELD-WEN Suomi Oy:lle.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5115, melissa.virtanen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.