fbpx

Vaatemyyjä/housuasiantuntija (Haku päättynyt)

NP Palveleva housukauppa on kovalla vauhdilla kasvava myymäläkonsepti. Tällä hetkellä liikkeitä on kahdeksan eri paikkakunnilla. Nopeasti vaihtuvaa valikoimaa kehittää 100-vuotias Naisten Pukutehdas Oy. Perheyrityksen toiminta perustuu avoimuuteen, luottamukseen ja uusien mahdollisuuksien ja urapolkujen tarjoamiseen sekä jatkuvaan uuden oppimiseen.

Palvelukokemuksen parantamiseen ja henkilökunnan työskentelyn ohjaamiseen käytetään uusimpia ohjelmistoja ja mobiililaitteita. Ainutlaatuinen MyFit tuo myyjälle ja asiakkaalle uuden ja helpon tavan valita ja ostaa housuja. Työskentely Housukaupassa antaa mahdollisuuden kehittää omaa palveluosaamista ja myyntityötä reaaliaikaisen palautteen tukemana.

NP Housukauppa logo

Etsimme asiakkaallemme Hämeenlinnaan

myyntihenkistä ja ammattitaitoista

VAATEMYYJÄÄ/HOUSUASIANTUNTIJAA

Työssäsi olet ennakkoluuloton, rohkea ja työnteosta innostuva tiimipelaaja.

Olet sosiaalinen, energinen ja toimelias myyjä ja sinulla on palveleva sydän! Tartut työhön, otat erilaiset asiakkaat ja vaihtuvat tilanteet palvelun ja kaupanteon piiriin. Omaat myös ompelijan silmän sille, miten vaate istuu asiakkaasi päälle. Toimit luontevasti sovitustilanteissa antaen asiakkaille positiivisen ostokokemuksen. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja toimit nopeassakin ympäristössä hymy huulilla ratkaisukykysi osoittaen.

Jos sinulla on kyky kohdata ihmisiä palveluhenkisessä ilmapiirissä ja nautit myyntityöstä olet hakemamme henkilö. Ihmisten kohtaaminen on sinun juttusi!

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa ja työ on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde solmitaan aluksi Heimon kautta. Viikkotunteja on tarjolla 25 -37 h/vko. 

Edellytämme sinulta:

- Muutaman vuoden kokemusta vaateliikkeessä työskentelystä
- Mielenkiintoa visuaaliseen esillepanoon ja kassakoneen käytön hallintaa
- Positiivisen ilmapiirin ja kevyen asiallisen huumorin hallintaa
- Luontevaa lisäpalveluiden ja tuotteiden myyntiä

Housujen lyhennystaito / ompelutaito katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Uusimmat ja hyvät työvälineet asiakaspalveluun
- Kehittyvän ja jatkuvasti uudistuvan työympäristön vauhdikkaasti kasvavassa yrityksessä

Arvostamme:

- Kangas-, väri- ja materiaalituntemusta
- Hyvät perustaidot mobiililaitteiden ja ohjelmien hallinnassa
- Tavoitteellisuus myymälän järjestyksen ja siisteyden suhteen
- Valmius vastaanottaa reaaliaikaista omaa työtä kehittävää palautetta
- Oman työn ja osaamisen kehittämisen tärkeyttä

KIINNOSTUITKO? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian linkin kautta, haku päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja hakuun liittyen antaa Marja Koikkalainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.