fbpx

Tiskari keikkatöihin, Hirvihaaran Kartano (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Hirvihaaran Kartanolle 

TISKAREITA keikkatöihin

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi mutta tärkeämpää on, että olet työotteeltasi ripeä ja reipas, motivoitunut, täsmällinen, oma-aloitteinen sekä ystävällinen. Tehtävä edellyttää hygieniapassia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työvuorot ovat viikonloppupainotteisia, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä hakevalle. Työvuorojen vuoksi oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalle. 

Jos olet täysi-ikäinen ja kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5110, mia.aromaa@hpheimo.fi