fbpx

Myymäläsiivooja (Haku päättynyt)

Etsimme asiakkaallemme Clean Steam Oy:lle

MYYMÄLÄSIIVOOJAA SYSMÄÄN

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti päivittäistavarakaupan siivouksesta. Tehtävä sisältää esimerkiksi henkilöstötilojen, asiakastilojen, myymälän ja palvelutorin siivousta.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tehtävään perehdytetään ja tämän jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Olet etsimämme tekijä, mikäli sinulta löytyy...

- Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Motivaatiota ja tuumasta toimeen -henkisyyttä

- Hyvät valmiudet fyysiseen työhön

- Joustavuutta tarvittaessa

- Huolellisuutta ja tarkkuutta

Tarjoamme sinulle:

- Työtunteja n. 20-40h/vko sopimuksen mukaan.

- Mukavan työyhteisön tuen

- Joustavasti sovittavissa olevat työajat

- Palkkauksen sopimuksen mukaan

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on alkuun määräaikainen, mutta tehtävässä on mahdollisuus vakinaistua. Etsimme työntekijää, joka on valmis sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa. 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5115, melissa.virtanen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.