fbpx

Tuotantotyöntekijä, Amak Oy (Haku päättynyt)

Amak Oy on Helsingin Malmilla toimiva vaativaan alihankintakoneistukseen erikoistunut yritys. Olemme erikoistuneet hienomekaaniseen sorvaukseen ja jyrsintään, joissa koneistettavilla kappaleilla on korkeat vaatimukset mittatarkkuuksien ja pinnanlaatujen suhteen. Konekantamme koostuu pääsääntöisesti monipuolisista CNC-sorveista ja jyrsimistä ja soveltuu niin yksittäiskappaleiden kuin isompienkin sarjojen valmistukseen. Koneistamme alumiiniseoksia, haponkestävää- ja ruostumatonta terästä, muoveja sekä messinkiä. Näiden lisäksi työstämme erilaisia erikoisteräksiä, esimerkiksi tulenkestäviä teräksiä, titaania ja hastellöytä.


Etsimme asiakasyrityksellemme Amak Oy:lle reipasta ja hyvin ryhmätyössä viihtyvää   

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen 

Tehtäviisi kuuluu, tuotannon aputyöt, cnc-koneistettujen kappaleiden viimeistely ja mittaus, sahaus sekä materiaalivaraston ylläpito. Varastotyössä ovat käytössä trukki ja nosturi, niiden aikaisempi käyttökokemus plussaa.

Työssä suoriutumiseen tarvitaan :

  • näppäriä sormia
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • hyviä ryhmätyötaitoja

Työ on yksivuorotyötä ja suoritetaan klo 7-15 välisenä aikana. Työ alkaa 4 kuukauden määräaikaisuutena, tekevälle osaajalle mahdollisuus vakinaistua.

KIINNOSTUITKO? Ole nopea ja täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta mahdollisimman pian, haastattelemme sopivia henkilöitä nopealla aikataululla, koska työ alkaa 4.4.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.