fbpx

CNC Sorvaaja, Amak Oy (Haku päättynyt)

Amak Oy on Helsingin Malmilla toimiva vaativaan alihankintakoneistukseen erikoistunut yritys. Olemme erikoistuneet hienomekaaniseen sorvaukseen ja jyrsintään, joissa koneistettavilla kappaleilla on korkeat vaatimukset mittatarkkuuksien ja pinnanlaatujen suhteen. Konekantamme koostuu pääsääntöisesti monipuolisista CNC-sorveista ja jyrsimistä ja soveltuu niin yksittäiskappaleiden kuin isompienkin sarjojen valmistukseen. Koneistamme alumiiniseoksia, haponkestävää- ja ruostumatonta terästä, muoveja sekä messinkiä. Näiden lisäksi työstämme erilaisia erikoisteräksiä, esimerkiksi tulenkestäviä teräksiä, titaania ja hastellöytä.


Etsimme asiakasyrityksellemme Amak Oy:lle             

CNC Sorvaajaa

Voit olla alan konkari tai vasta urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden ammattilainen.
Menestyt tässä tehtävässä mikäli sinulla on tehtävään soveltuvan koulutus, kokemusta vastaavasta työstä ja omaat oikean asenteen työntekoon!

Lisäksi edellytämme:

  • tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta
  • kokemusta pyörivien työkalujen käytöstä
  • hyviä sosiaalisia taitoja
  • yhteistyöhenkeä
  • suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista

Työ on päivätyötä ma-pe klo 7 -15.

Työssäsi tulet käyttämään CNC-sorveja, jolla työstät asiakkaiden tilausten mukaisia kappaleita. Koneet sekä ohjelmistot ovat nykyaikaisia ja niiden käyttöön opastetaan! Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme hyvälle tekijälle:

  • Työsuhteen, jossa sinua arvostetaan - sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
  • Vähintään TES mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen
  • Laadukkaat ja turvalliset työolosuhteet

KIINNOSTUITKO? Ole nopea ja täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta mahdollisimman pian, koska työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.