fbpx

Extra-Kokki (Haku päättynyt)

Ravintola Ukko-Munkki on perinteikäs ravintola, joka on toiminut vuodesta 1954 saakka. Yläkerran ravintolasalissa tarjolla on monipuolinen kattaus herkullisia ruokia ja alakerran Ugari-pubissa nautit raikkaista juomista mukavassa meiningissä. Ravintola noudattaa 50-luvulta tuttua perinteikästä henkeä ja tyyliä. Sijainti on kauniissa Munkkiniemen miljöössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Ravintola Ukko-Munkki

Haemme asiakkaallemme Ravintola Ukko-Munkille 

Extra-kokkia (30 h/viikko) kesäkaudelle 2022 

Menestyt työssäsi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä a la carte –ravintolassa. Keittiössä valmistat suussa sulavat lista-annokset ammattitaitoisesti, huolehdit ruokatarvikkeiden hankinnasta, kustannuslaskennasta sekä autat/ohjeistat muuta henkilökuntaa tarpeen vaatiessa. Työsi on itsenäistä ja monipuolista. 

Tehtävän edellyttämät vaatimukset: 

  • Soveltuva kokin koulutus ja alalla hankittu vahva osaaminen 
  • Hyvät organisointi- ja ajanhallintataidot sekä kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin 
  • Keittiön työnjohdolliset taidot ja tiimityötaidot 
  • Hyvä suomen kielen taito, muut kielet lasketaan eduksi 

Ravintolan lisäksi hoidat ruokatarjoilutilaukset kesällä myös 36 paikkaiselle terassille, joten tekemistä riittää ja olet siihen myös tottunut.  

Keittiö on avoinna ma – to 10:30 – 21:00, pe 10:30 – 22, la-su 12:00 – 20:00. 

Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukiolojen mukaisesti. Työtunteja on luvassa 30/viikko. Tuntien määrät voivat vaihdella tilanteen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.  

Työhön järjestetään perehdytys.  

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Ole nopea - paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Merja Räsänen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5116, merja.rasanen@hpheimo.fi