Extra-Kokki (Haku päättynyt)
Ravintola Ukko-Munkki on perinteikäs ravintola, joka on toiminut vuodesta 1954 saakka. Yläkerran ravintolasalissa tarjolla on monipuolinen kattaus herkullisia ruokia ja alakerran Ugari-pubissa nautit raikkaista juomista mukavassa meiningissä. Ravintola noudattaa 50-luvulta tuttua perinteikästä henkeä ja tyyliä. Sijainti on kauniissa Munkkiniemen miljöössä hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Haemme asiakkaallemme Ravintola Ukko-Munkille
Extra-kokkia (30 h/viikko) kesäkaudelle 2022
Menestyt työssäsi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä a la carte –ravintolassa. Keittiössä valmistat suussa sulavat lista-annokset ammattitaitoisesti, huolehdit ruokatarvikkeiden hankinnasta, kustannuslaskennasta sekä autat/ohjeistat muuta henkilökuntaa tarpeen vaatiessa. Työsi on itsenäistä ja monipuolista.
Tehtävän edellyttämät vaatimukset:
- Soveltuva kokin koulutus ja alalla hankittu vahva osaaminen
- Hyvät organisointi- ja ajanhallintataidot sekä kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin
- Keittiön työnjohdolliset taidot ja tiimityötaidot
- Hyvä suomen kielen taito, muut kielet lasketaan eduksi
Ravintolan lisäksi hoidat ruokatarjoilutilaukset kesällä myös 36 paikkaiselle terassille, joten tekemistä riittää ja olet siihen myös tottunut.
Keittiö on avoinna ma – to 10:30 – 21:00, pe 10:30 – 22, la-su 12:00 – 20:00.
Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukiolojen mukaisesti. Työtunteja on luvassa 30/viikko. Tuntien määrät voivat vaihdella tilanteen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.
Työhön järjestetään perehdytys.
KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Ole nopea - paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Merja Räsänen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5116, merja.rasanen@hpheimo.fi