fbpx

Baarimestari/Tarjoilija (Haku päättynyt)

Ravintola Ukko-Munkki on perinteikäs ravintola, joka on toiminut vuodesta 1954 saakka. Yläkerran ravintolasalissa tarjolla on monipuolinen kattaus herkullisia ruokia ja alakerran Ugari-pubissa nautit raikkaista juomista mukavassa meiningissä. Ravintola noudattaa 50-luvulta tuttua perinteikästä henkeä ja tyyliä. Sijainti on kauniissa Munkkiniemen miljöössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Ravintola Ukko-Munkki

Haemme asiakkaallemme Ravintola Ukko-Munkille 

Baarityöntekijää/Tarjoilijaa 

Vakituiseen työsuhteeseen, aloitus mahdollisimman pian 

Menestyt työssäsi iloisella, reippaalla ja palvelualttiilla asenteella. Työsi hoidat ripeästi, tarkkuutta ja huolellisuutta unohtamatta. Aikaisemmasta työkokemuksesta baarin ja ravintola-alan tehtävistä on hyötyä, mutta oikea asenne ja motivaatio ratkaisevat. 

Työtehtäviä hoitaessasi sinulla on kokemusta kassan hoitamisesta ja asiakkaiden laskuttamisesta. Juomien laskemisen lisäksi osaat hoitaa ruokien tilaukset ja tarjoilut hymy huulin. Työkielenä on suomi, mutta kaikki muut kielet ovat plussaa. Siedät hyvin painetta, 36 paikkaisella kesäterassilla riittää ajoittain puuhasteltavaa.  

Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti ma-pe 10 –24 välille (2-vuorotyö). Palkkaus sopimuksen mukaan.  

Työhön järjestetään perehdytys. 

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Ole nopea - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Merja Räsänen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5116, merja.rasanen@hpheimo.fi