fbpx

Logistiikkakoordinaattori (Haku päättynyt)

ALLU on suomalainen perheyritys, joka yli 30 vuoden kokemuksella suunnittelee, valmistaa ja myy tuotteita, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaalle useissa eri toiminnoissa kuten materiaalien ja maa-ainesten prosessoinnissa, sekoituksessa, erottelussa, lajittelussa sekä murskauksessa.

ALLU tuotteille tyypillisiä käyttökohteita ovat maaperän ja jätemateriaalin kierrätys, saastuneen maaperän prosessointi sekä jätteen kierrätys käyttökelpoiseksi materiaaliksi.

Asiakasta kuunnellen, ALLU on kehittänyt menetelmiä ja laitteita, jotka uudistavat prosesseja ja tehostavat työmenetelmiä.

ALLUlla on kattava verkosto ympäri maailman, valmiina palvelemaan asiakkaita. Tytäryhtiöiden lisäksi, ALLUn edustajaverkosto käsittää yli 30 maata.

 


Etsimme ALLU:lle


LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA


kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Lahden kupeeseen Pennalaan hyvien kulkuyhteyksien varrelle.


Logistiikkakoordinaattorin työtehtävänä on ulkomaisten ja kotimaisten asiakkaiden tilausten käsittely ja laskutus, kuljetusten järjestäminen kaikilla kuljetusmuodoilla ja vientidokumenttien laatiminen, sekä yleinen asiakaspalvelu koskien asiakkaiden
tilauksia ja toimituksia.

Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä ALLU:n sisäisten ja ulkoistenkin sidosryhmien kanssa kuten myynti, tuotanto, osto ja lähettämö, sekä ulkoiset asiakkaat, huolitsijat ja ALLU:n dealerit sekä tytäryhtiöt. Pääset myös vahvasti kehittämään oman tehtäväalueesi toimintoja.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta kansainvälisestä kaupasta ja viennin tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää luontevaa työskentelyä asiakasrajapinnassa. Toimintatavoiltasi olet järjestelmällinen ja tehokas, pystyt toimimaan loogisesti ja priorisoiden kiireenkin keskellä. Tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä ja erinomaista suullista sekä kirjallista
englannin ja suomen kielen taitoa. Osaat käyttää sujuvasti MS Office ohjelmia.
Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja työskentelyä sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Olet joustava ja tunnollinen tekijä.

Meillä ALLU:lla työtehtävät ovat monipuolisia ja pääset osaksi mukavan rentoa työyhteisöä. Työntekijöitämme kannustetaan kehittämään globaaleja toimintatapoja yhdessä kansainvälisen ALLU Teamin kanssa. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista,
työssäjaksamisesta ja ammatillisesta koulutuksesta sekä tarjoamme henkilöstölle kattavat työsuhde-edut.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelulla. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi.