fbpx

Varasto- ja tuotantotyötekijöitä pkseutu/Uusimaa (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme Uudellamaalla sijaitseville asiakasyrityksillemme varasto/logistiikka-alan ammattilaisia monipuolisiin työtehtäviin:

Varasto-/tuotantotyöntekijöitä 

Työtehtäväsi keskeisintä sisältöä ovat tuotteiden keräily ja terästuotteiden määrämittaan katkaisu asiakkaan tilausten mukaisesti. 
Saat työhön kattavan perehdytyksen ja tarvittaessa trukki- ja sahakoulutuksen. 

Varastotyöntekijöitä

Työtehtäviin kuuluu mm. tuotteiden keräilyä, hyllytystä, tuotteiden pakkausta ja muovitusta sekä muita yleisiä varastotehtäviä, kuten järjestelmään kirjausta ja tavaroiden siirtämistä. Aikaisempi työkokemus varastotyöstä ja työturvakortti katsotaan eduksi. 

Edellytämme tehtäviin:

  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • oma-aloitteisuutta sekä vastuullisuutta omasta tekemisestä
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • suomen kielen osaamista
  • valmiutta vuorotyöhön

Ratkaisevassa roolissa on hakijan asenne ja motivaatio työtehtäviin sekä kyky oppia uusia asioita osana toimivaa tiimiä. Plussana aikaisempi työkokemus teollisuudesta tai varastotyöstä, trukilla ajotaito sekä kattonosturin käyttökokemus. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi Liitä mukaan ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi hakemaasi työtehtävään. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi