fbpx

Kesätöihin myyntitehtäviin (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme Vääksyyn kesätyöntekijöitä

myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin

Työsuhde alkaa toukokuussa ja kestää ainakin elokuun alkuun, mahdollisesti pidempäänkin elokuun loppuun, syyskuulle saakka.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa rakennuspuolen tuotteiden myynti, kassatyöskentely, asiakaspalvelu, tavaroiden purku ja hyllytys sekä myymälän ja varaston yleiset tehtävät.

Toivomme sinulla olevan reipasta mieltä ja asiakaspalveluasennetta sekä kokemusta myyntityöstä ja ymmärrystä rakennustarvikkeista

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Kerrothan hakemuksessa, voitko työskennellä koko kesän, vai osan kesää. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi