fbpx

Kokoonpanoasentaja (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Päijät-Hämeeseen

kokoonpanoasentajaa

Työ sisältää teollisuuden laiteasennusta ja kokoonpanotyötä, jonka sisältö voi olla aiemmasta osaamisestasi riippuen joko sähköteknistä asennusta tai mekaanista asennusta. Tehtävä ei välttämättä edellytä pitkää työkokemustaustaa, vaan sopii hyvin myös esim. vastavalmistuneelle. Etsimme tekijää pitkäaikaseen työsuhteeseen. Työ on pääosin  päivätyötä, mutta pitää olla valmius työskentelemään kahdessa vuorossa.

Piirustustenlukutaito on ehdoton asennustehtävissä. 

Työtä tehdään pareittain, joten uuden työntekijän on helppo hypätä tehtäviin, koska pääsee kokeneemman kollegan kanssa asennustöihin hydrauliikan ja sähköpuolen pariin.

Tärkeää on löytää työntekijä, joka sitoutuu yritykseen. Eli etsimme henkilön, joka haluaa työskennellä pitkään, koska töitäkin on pidemmäksi aikaa tarjolla.

      Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi